Partneri: “Želim i u budućnosti nositi dres FK Sarajevo”

radovac

Mladi veznjak Fudbalskog kluba Sarajevo, Samir Radovac, ligašku utakmicu protiv Olimpica, pamtit će dugo. Naime, naš Samir, postigao je svoj prvi gol na zvaničnim utakmicama, koji je ujedno bio i četvrti u mreži gostiju sa Otoke.

U razgovoru za zvaničnu klupsku stranicu, Radovac ističe, da je presretan zbog prvijenca.

“Drago mi je što sam konačno upisao i prvi gol na zvaničnim utakmicama u svom voljenom klubu. Zaista sam presretan i nadam se da ću nastaviti i u narednim utakmicama da tresem mreže protivnika. Vjerujem da ćemo u nastavku kao ekipa igrati puno bolje, te da ćemo nastaviti ovaj niz pobjeda, kojeg smo započeli još u Konjicu“, kazao je Samir.

Od početka takmičarske sezone, Radovac je svoje ime našao u početnom sastavu Sarajeva gotovo u svakoj utakmici. Kako govori, ponosan je zbog toga.

“Mogu samo biti ponosan kada sagledam dešavanja iz posljednjih par sedmica. Sarajevo ima najbolji i najširi igrački kadar, a ja sam među prvih jedanaest. Naravno, bio bih presretan da i u nadolazećim sezonama budem sastavni dio našeg prvog tima. Želim i u budućnosti nositi bordo dres, ali sam svjestan, da se prije svega moram uvijek truditi i boriti, kako bih stekao povjerenje trenera i ostalih članova stručnog štaba.”, dodao je U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.

 

www.fcsarajevo.ba

Scroll to Top