Drugi tim Bosne danas igra protiv Čelika

Stručni štab na čelu sa Ivom Ištukom, te njegovim pomoćnicima Kozlićem, Šišićem i Toljom tokom čitave sedmice pojačano je dva puta dnevno radio s ekipom, kako bi i fizički bili na visokom nivou u nastavku prvenstva.

U posljednjih nekoliko utakmica Zeničani su imali veliki problem, a to je realizacija prilika. U utakmicama protiv Bosna-Seme, Krupe i Mladosti izabranici Ive Ištuka stvorili su mnogo šansi, ali realizacija definitivno je veliki problem za crno-crvene.

Zeničani su postigli samo sedam golova u 11. kola, tako da i tu definitivno leži jedan od problema što su trenutno na posljednjoj poziciji u ligi. Da bi pokušali probuditi ofanzivne igrače Čelika, klub je dogovorio i prijateljsku utakmicu, koja će danas biti odigrana u Visokom protiv domaće Bosne.

Ekipa Bosne je danas u okviru derbija 1.lige FBiH savladala kakanjski Rudar rezultatom 2:1, te se trenutno nalaze na drugoj poziciji na tabeli. Sutra će ipak nastupiti druga ekipa visočke Bosne, što će biti prilika za napadače Čelika da protiv realno slabijeg protivnika pokušaju postići što više golova.

Utakmica između Bosne i Čelika igra se danas u Visokom od 11 sati

Scroll to Top