Humanitarna akcija – Elektronskom muzikom za pomoć prof. Veri Muzaferija

b 800 600 0 10 images stories razno Plakat koncert Vera Custom

Nakon novogodišnjih praznika i mnogobrojnih humanitarnih bazara, predstava i utakmica koji su održani u svrhu prikupljanja novca za našu, teško oboljelu, sugrađanku prof. Veru Muzaferiju, članovi naše redakcije zajedno sa mladim visočkim DJ-evima odlučili su da organizuju Veče elektronske muzike za potrebe prikupljanja sredstava za liječenje naše sugrađanke.

Napominjemo, naša sugrađanka i dugogodišnja profesorica Bosanskog jezika i književnosti u visočkim školama, teško je oboljela i neophodan joj je novac radi samofinansiranja dugoročne terapije lijekom “Interferon”, koji nije na listi Federalnog zdravstvenog zavoda. 

Na ovom humanitarnom party-ju sve posjetioce zabavljati će već odavno poznati visočki DJ-evi Elektro Zeman aka. Mistico, ELI i djambalaja, koji su već pripremili mnogo muzike specijalno za ovu priliku i najavili sjajan provod za sve humane građane Visokog koji se odluče da subotnje veče provedu u klubu Puls.

Večer elektronske muzike biti će održano, dakle, u subotu 10. 1. 2015. godine u klubu Puls, sa početkom u 20:00 sati, a svi oni koji odluče da posjete ovaj humanitarni party i daju svoj doprinos akciji prikupljanja pomoći umjesto ulaznica za party, na ulazu će jednostavno dati dobrovoljnu novčanu donaciju, koju ćemo mi kasnije uputiti na adresu prof. Vere Muzaferije.

Nadamo se da će se što više sugrađana odazvati ovoj akciji i da ćete svojim prisustvom dati doprinos u borbi naše sugrađanke, koja je ovih dana u potrebi za našom ljubavlju i podrškom.

 

www.visoko.co.ba

Scroll to Top