VGT Osiguranje produžilo sponzorstvo sa NK Bosna Visoko

NK Bosna Visoko danas je dobio novog sponzora za 2015/2016. godinu. Naime, danas su član UO Mirza Laletović i vlasnik VGT osiguranja gospodin Halim Zukić potpisali jednogodišnji sponzorski ugovor.

Predstavnik kluba Mirza Laletović izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te očekuje kako će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti kako smo i navikli od VGT osiguranja. Također, vlasnik VGT osiguranja gospodin Halim Zukić je zadovoljan sa potpisanim ugovorom i pohvalio je rad sadašnje uprave koja je uradila mnogo na stvaranju infrastrukture i čestitao je igračima na dobrim rezultatima koje su postigli u proteklom periodu, te je zaželio mnogo srece u budućnosti NK Bosna Visoko a posebno u subotnjem derbiju koji se igra u Kaknju protiv Rudara. Upravni odbor NK Bosna Visoko se zahvaljuje vlasniku VGT osiguranja gospodinu Halimu Zukiću na potpisanom ugovoru te pozivaju građane da podržavaju domaće osiguravajuće kuće u ovom slučaju našu domaću Visočku kuću VGT osiguranje.

VGT osiguranje posluje već 20 godina i nalazi se u 100 postotnom domaćem vlasništvu.VGT korisnicima nudi 25 vrsta usluga iz oblasti neživotnih osiguranja. Sa preko 230 zaposlenih i više od 80 poslovnica, VGT pruža usluge na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. VGT osiguranje posluje u sklopu VGT Grupe, koja je u 100% domaćem vlasništvu, upošljava preko 400 radnika, ostvaruje ukupne prihode u iznosu preko 30 mil KM. U sklopu VGT Grupe pored nekoliko preduzeća posluju i REMIS kao vodeći bh. lanac tehničkih pregleda i VGT Broker, jedna od najuspješnijih bh. brokerskih kuća.

Društveno odgovorno poslovanje

Dosadašnje aktivnosti:

– stipendiranje više od 150 studenata

– prijateljstvo sa SOS Dječijim selima u BiH

– donacije i podrška brojnim ustanovama, sportskim klubovima, školama i drugim institucijama i pojedincima.

Mladi su u fokusu društveno odgovornog djelovanja VGT osiguranja što će i dalje ostati kao glavna zadaća.

Press NK Bosna

Scroll to Top