Spektakl na Koševu u direktnom prenosu na FACE TV

Bliži se 14. juli, dan kada će Fudbalski klub Sarajevo u sklopu druge runde kvalifikacija za učešće u ovogodišnjem izdanju Lige Prvaka odmjeriti snage sa prvakom Poljske, KKS Lech Poznan.

Prva utakmica, koja će biti odigrana na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, počinje u 21 sat, a ista plijeni veliko interesovanje u javnosti. Tribine koševskog stadiona bit će dobro popunjene, a fudbaleri u bordo dresovima, uz gromoglasnu podršku navijača, učinit će sve kako bi se favorizovanoj ekipi iz Poljske adekvatno suprotstavili, te napravili još jedan u nizu, evropski uspjeh.

Sve naše navijače i simpatizere, koji neće biti u mogućnosti da na tribinama najvećeg bosanskohercegovačkog stadiona bodre izabranike Dženana Uščuplića, ovim putem želimo obavijestiti da će duel Sarajeva i Lecha biti u direktnom prenosu na FACE TV-u.

FACE TV višegodišnji je medijski pokrovitelj Fudbalskog kluba Sarajevo, koji je u ranijih nekoliko sezona pratio Bordo klub na evropskim utakmicama, te su direktno prenosili duele Sarajeva sa Hiberniansom, Levskim, Libertasom, Kukesijem, Haugesundom, Atromitosom i Borussijom.

Pridružite se našem Facebook događaju – FK Sarajevo – KKS Lech, 14.7.2015.- 21h.

Scroll to Top