Saopštenje za javnost UO NK Bosna Visoko

Povodom teksta koji je objavljen na lokalnom portalu koji se odnosi na rad UO NK Bosna Visoko, a koji ima za cilj da naruši medjuljudske odnose na relaciji upravni odbor – osnivač – igrači – sponzori – navijači, dajemo sljedeće saopštenje:

Citirani akti, koji su pristigli na adresu našeg sportskog kolektiva predstavljaju našu zakonsku obavezu u smislu održavanja izvještajne skupšine, sačinjavanja godišnjih izvještaja i planova rada u narednim periodu te izvještavanja i informisanja osnivača o izvršenju gore navedenog. Isti su pristigli i u RK Bosna te druge kolektive koji koriste budžetska sredstva u svom radu, te u tom smislu ne postoji ništa sporno.

Napominjemo da kao uprava imamo izuzetan odnos sa Općinom Visoko te se ovim putem zahvaljujemo na pomoći i podršci u dosadašnjem radu. Takodjer imamo potrebu da se zahvalimo na velikoj podršci našim mnogobrojnim sponzorima i navijačima.

Upravni odbor, u slozi i zajedništvu, nastavlja sa još boljim radom na izgradnji europskog kluba a na žalost svih onih koji žele da naruše odnose izmedju kluba – osnivača – sponzora – navijača kao i svih onih kojima je Bosna u srcu, odnosno na žalost svih onih zlonamjernika koji žele klub bez uprave, klub blokiranih računa, klub u kojem igrači štrajkuju, klub devastiranih prostorija i uništenih terena.

#BudiBosna

Upravni odbor NK Bosna Visoko

Scroll to Top