Red StarSport d.o.o. Brčko, novi tehnički sponzor našeg kluba

Danas je u prostorijama kluba, na gradskom stadionu “Luke”, upriličena svečana ceremonija potpisa sponzorskog ugovora, između našeg kluba i kompanije Red StarSport iz Brčkog. Ova renomirana kompanija će u narednoj sezoni biti tehnički partner našeg kluba. Ovom prilikom, direktor kompanije gosp. Brane Kitić je istakao:

“Izuzetno mi je drago da će kompanija Red StarSport biti partner ekipe “Bosne” iz Visokog. Ovo je ekipa sa jednom izuzetnom tradicijom u Bosni i Hercegovini, tako da smo se odlučili da potpomognemo neke nove vjetrove koji “pušu” u Visokom. Uočili smo da je Visoko dobilo jedan stabilan klub i tu priču treba podržati. Nećemo bježati od proširenja suradnje u nekim nadolazećim vremenima.”

Vrijedi istači da je ova kompanija bila i sponzor turnira “Visočko Ljeto 2017”, koji je završen u srijedu (26.07.2017. op.a).

Najzaslužniji za dolazak ove kompanije, na listu partnera NK “Bosna” Visoko, je član UO Adis Hajlovac:

“Gospodin Brane i ja se poznajemo već duže vremena. U nekoliko navrata smo pričali o dešavanjima u našoj ekipi, i o projektu stabilnog nogometnog kluba koji smo zamislili, na što je Brane predložio da na neki način potpomogne naše ideje. Na moju izuzetnu radost, danas smo i finalizirali ovu priču, s toga bih želio da se zahvalim kompaniji Red StarSport i njenom direktoru na podršci našem nogometnom klubu i da im zaželim dobrodošlicu u porodicu NK “Bosna” Visoko.”

Kompanija Red StarSport je smještena u Brčkom i bavi se trgovinom brendirane sportske opreme.

NKB Press

Scroll to Top