Red Star Sport d.o.o. Brčko u posjeti NK Bosna Visoko

rs1

Da se dobar glas daleko čuje pokazala je i današnja posjeta gospodina Kitić Branka vlasnika firme Red Star Sport d.o.o. Brčko, nogometnom klubu Bosna Visoko. Gospodin Kitić je “potegao” iz daleke Švicarske i u društvu člana uprave NK Bosna, Hajlovac Adisa, obišao terene stadiona Luke i uvjerio se u obim i kvalitet izvedenih radova. Po obilasku terena, imao je priliku osvježiti se u ugodnom sportskom ambijentu caffea NK Bosna, prilikom čega nije krio oduševljenje viđenim.

U duhu pravog sportskog radnika gospodin Kitić i firma Red Star Sport obradovali su naše prvotimce kvalitetnom loptom i markirnim majicama iz širokog asortimana koji nude.

Inače firma Red Star Sport Brčko je ispostava švicarske firme Red Star Sport Winterthur koja je također u vlasništvu gospodina Kitića i specijalizovana je za prodaju sportske opreme i rekvizita renomiranih svjetskih proizvođača kao što su adidas, nike, puma, umbro, uhlsport, reusch, sels itd. Poseban kuriozitet predstavlja ponuda kopački svih vrsta i stepena kvaliteta, što je jedinstveno na tržištu BiH i regiona.

Više informacija o ponudi Red Star Sporda možete doznati na njihovoj oficijelnoj web stranici:

www.redstar-sport.com ili facebook stranici https://www.facebook.com/red.starsport.9?fref=ts

 

rs flajer

 

 

 

Scroll to Top