FOTO / Pioniri NK Bosna promovisali treću unificiranu garnituru dresova prvog tima

Simboličnim fotošutingom treće unficirane garniture dresova proizvođača Glamur Dizajn u kojima će NK Bosna nastupati naredne sezone Emir Bijedić, Emir Vračo i Adnan Jašarspahić završili su svoj mandat u našem klubu ispunivši na početku obećani cilj i ambiciju da NK Bosna neće ispasti iz lige i da će taj cilj ostvariti igrajući samo sa “visočkom djecom” i visočkim trenerima što je na kraju i ostvareno.

Za promociju nove garniture dresova za seniore, također simbolično, odabrani su pioniri NK Bosna: Ishak Laletović, Eman Bašić i Haris Begić, kao članovi najuspješnije klupske selekcije u sezoni 2023/2024.

 

”U februaru smo preuzeli klub bez dresova, trenera, Uprave, deset standardnih igrača, dugovima, sudskim tužbama i mjestom na tabeli u zoni ispadanja. Obećali smo, svjesno rizikujući, da ćemo napraviti rezultat sa domaćim igračima u koje niko nije vjerovao. Visočka djeca su dokazala da je to moguće. Naravno moglo je i bolje, ali sada imamo temelj za to bolje. Neka Ishak, Eman i Haris budu poruka da moramo vjerovati u svoju djecu i da je NK Bosna iznad svakog pojedinca, a da se nikad više klub našeg renomea ne dovede u situaciju da tri dana prije početka prvenstva nema u čemu da igra. Jaka i gospodska NK Bosna je identitet Visokog.

Hvala svim igračima, posebno treneru Mensuru Džavitiju, Smajketu, Žutom, trenerima omladinskih selekcija, Kići, Srni, Ćuki, Zizetu i svima koji su pomogli da se ne ukalja sveto ime NK Bosna” – (Emir Bijedić, Emir Vračo, Adnan Jašarspahić).

NK Bosna

Scroll to Top