Partneri: Ulaznice za utakmicu 2. pretkola UEFA Europa League su u prodaji!

Karte

U četvrtak, 17. jula, Fudbalski klub Sarajevo igrati će prvu utakmicu 2. pretkola kvalifikacija za evropsku ligu protiv norveškog predstavnika, FK Haugesund. Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, počinje u 21 sat, a od danas ulaznice su puštene u prodaju.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ul. Maršala Tita 38/b I, po sljedećim cijenama:

 1. SJEVER “VEDRAN PULJIĆ” – 3 KM za članove FK Sarajevo
  Tribina ISTOK – 8 KM za članove FK Sarajevo
  Tribina ZAPAD – 10 KM za članove FK Sarajevo
  Tribina ZAPAD Galerija – 20 KM za članove FK Sarajevo
  BORDO VIP – 40 KM za članove FK Sarajevo

U slobodnoj prodaji ulaznice za sve one koji još uvijek nisu članovi Kluba su izuzetno popularne i za ovu utakmicu iznose:

 1. SJEVER “VEDRAN PULJIĆ” – 5 KM
  Tribina ISTOK – 10 KM
  Tribina ZAPAD – 15 KM
  Tribina ZAPAD Galerija – 30 KM
  BORDO VIP – 50 KM

*U sve navedene cijene ulaznica uračunat je PDV 17%.

Dame kao i djeca do 14 godina sa aktivnom BIJELOM članskom kartom za ovu utakmicu imat će besplatan ulaz – pozivamo vas da u odjelu za članstvo FK Sarajevo provjerite da li vam i dalje važi vaša BIJELA članska karta.

Ulaznice u slobodnoj prodaji se mogu kupiti online, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine, zatim u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji).

Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” na Koševu, koje se otvaraju u 19 sati, i bit će otvorene sve do 21:30.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem apeluje svim navijačima, da ulaznice isključivo kupuju kod ovlaštenih prodavača, te da ranije uđu na “Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase”, kako bi izbjegli gužve na ulazu. Kapije našeg najvećeg stadiona, se otvaraju u 19 sati.

Uvažavajući tešku ekonomsku situaciju mnogih kategorija našeg stanovništva, rukovodstvo Kluba je donijelo odluku da za ovu utakmicu otvori BH TELECOM TRIBINU JUG, odnosno da ulaz na južnu tribinu stadiona Koševo za ovu utakmicu bude besplatan.

Napunimo Koševo!

http://www.fcsarajevo.ba

Scroll to Top