Da li ste spremni za nove BORDO izazove? Sezonske ulaznice od 1. jula u prodaji!

Izaberi svoju šampionsku tribinu! Od srijede, 1. jula tekuće godine, u prodaji su sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2015/16, po sljedećim cijenama:

. Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 30 KM,

. Tribina “Istok” – 70 KM,

. Tribina “Zapad” – 90 KM,

. Tribina “Zapad Galerija” – 200 KM,

. Tribina “BORDO VIP” – 400 KM.

*U sve navedene cijene uračunat je PDV.

*Penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.

Važno je istaći da sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a iste se mogu kupiti u klupskim prostorijama, u odjelu za članstvo, svakim radnim danom u periodu od 9h do 16h kao i naručiti u oba Bordo Fan Shopa. Također, sezonske ulaznice možete kupiti i online putem klupske web stranice . www.fcsarajevo.ba, te online prodavnica www.kupikartu.ba i fanshop.fcsarajevo.ba.

PREPORUČUJEMO:

KORPORATIVNI PAKET – Pravna lica kupovinom 5 i više sezonskih ulaznica za tribinu po izobru mogu ostvariti zbirni popust od 20%.

BORDO VIP 3+1 gratis – Za kupljenje 3 BORDO VIP sezonske ulaznice, četvrtu dobijate gratis.

POSEBNA PORODIČNA PONUDA – Za učlanjenje četiri ili više članova vaše porodice sezonska ulaznica za tribinu po želji uz 50% popusta!

Sve informacije možete dobiti u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. M.Tita 38/b, putem telefona 033/222-280 ili putem e-maila ulaznice@fcsarajevo.ba.

JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUT I SAMO JE JEDAN ŠAMPION!

Scroll to Top