Sarajevo dočekuje Lech. Ulaznice u slobodnoj prodaji od petka, 10. jula.

Fudbalski klub Sarajevo, u utorak, 14. jula 2015. godine, u sklopu druge runde kvalifikacija UEFA Lige Prvaka za sezonu 2015/16 dočekat će šampiona Poljske, KKS Lech Poznan. Utakmica će biti odigrana na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” sa početkom u 21 sat, a cijene ulaznica za aktivne članove FK Sarajevo, za jednu od najvažnijih utakmica Bordo kluba u evropskim takmičenjima, su sljedeće:

* Sjever Vedran Puljić – 5 KM
* Istok – 10 KM
* Zapad – 12 KM
* Zapad Galerija – 20 KM

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ulaznice za utakmicu mogu kupiti u Odjelu za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, koji se nalazi u  sklopu klupskih prostorija, ul. Maršala Tita 38/b, a čije radno vrijeme je: PON – PET: 8 – 16h, SUB: 9 – 17h.

Cijene ulaznica za sve one koji još uvijek nisu članovi Fudbalskog kluba Sarajevo su sljedeće:

* Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 10 KM

* Tribina “Istok” – 15 KM

* Tribina “Zapad” – 20 KM

* Tribina “Zapad Galerija” – 30 KM.

Ulaznice za utakmicu dostupne su već na svim prodajnim mjestima  Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine kao i na online prodavnici Kupikartu.ba/FKS, a od petka, 10. jula, ulaznice će se moći kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), te na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu (Plato KSC Skenderija/ gradska Tržnica). Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” na dan utakmice, u utorak od 12 sati.

 

Ovim putem pozivamo sve naše navijače i simpatizere, koji još uvijek nisu članovi velike bordo porodice, da to promijene. Također, pozivamo sve one kojima je istekla članarina, da istu produže, jer samo aktivni članovi ostvaruju veliki broj benefita koje Klub omogućava svojim vjernim članovima.

Važno je istaći da će na ulaznicama za nadolazeću utakmicu Sarajeva i Lecha biti naznačeni ulazi koševskog stadiona na kojim vlasnik ulaznice može ući na tribine. Stoga, molimo sve gledaoce da prethodno provjere na samoj ulaznici za koji je ulaz namijenjena. Vrijedi istaći da sezonske ulaznice, kao i bijele članske kartice ne važe za utakmicu između Sarajeva i Lecha, te da će svi navijači morati imati validne ulaznice za nadolazeći spektakl na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” uključujući i djecu.

Za kraj spomenimo i to da će Fudbalski klub Sarajevo svim vjernicima Islamske vjere, koji poste u mjesecu Ramazanu, omogućiti da sa obrokom prođu pretkontrolu na koševskom stadionu, s tim da se staklene flaše, boce kao i sva druga tvrda pakovanja neće moći unijeti u krug stadiona.  Zbog strogih sigurnosnih kriterija na tribine stadiona bit će dozvoljen isključivo unos hrane u mekom pakovanju, celofanu ili salveti, bez dodatne ambalaže.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba da blagovremeno kupe svoju ulaznicu i da ranije dođu na stadion ćije će kapije biti otvorene od 19 sati, kako bi izbjegli gužve prilikom ulaska, te da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava na nadolazećoj evropskoj utakmici Bordo kluba.

EVROPSKA BORDO PRIČA SE NASTAVLJA…

JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT I SAMO JE JEDAN ŠAMPION!

Scroll to Top