Radna atmosfera na stadionu Luke u režiji firme BIOS d.o.o. & ADO Trans d.o.o.

bios1

Mnogobrojni posjetioci današnjeg treninga naših prvotimaca, uživali su i u radnoj atmosferi na stadionu Luke koji iz dana u dan poprima sve ljepše obrise. Vrijedni radnici visočkih firmi BIOS d.o.o. & ADO Trans d.o.o. cijeli dan su proveli u različitim poslovima koji če naš stadion učiniti ljepšim, funkcionalnijim i u konačnici udobnijim za sve posjetioce nogometnih predstava u Visokom.

adotr1

Mehanizacija i radnici firme ADO Trans d.o.o., danas su izvodili radove na uklanjanju šute uz ogradu pomočnog terena, te pripremu podloge za asfaltiranje iste.

Paralelno s tim radovima, radnici firme BIOS d.o.o. radili su na postavljanju i ukrajanju linija na pomočnom terenu, postavljanju tehničke trave, postavljanju ograde kao i postavljanju stolica na zapadnu tribinu. Pomoć u izvođenju radova nesebicno su pružili i direktori gore navedenih pravnih subjekata, gospodin Nermin Buco Kadrić i gospodin Muris Frljak, ali i ministar u vladi ZDK gospodin Muhamed Husić, nogometni trener Edin Muzaferija Žuti kao i mnogi drugi.

 

bios2bios3

 

Scroll to Top