Partneri: Predsjednik Sarajeva nakon remija u Zenici

edis kusturica

Fudbaleri Sarajeva su jučer u Zenici remizirali s domaćim Čelikom, te su tako još jednom razočarali svoje vjerne navijače, koji su od Dženana Uščuplića i njegovih izabranika očekivali mnogo više.

Fudbalski klub Sarajevo je u organizacionom smislu napravio jedan veliki iskorak, međutim rezultati kluba iz Titove 38b, bar u domaćem prvenstvu, ne prate rad čelnih ljudi kluba.

Premijerligaš s Koševa, složit će se svi pozvaoci prilika u bh. klupskom fudbalu, ima daleko najjači igrački kadar, no rezultati u Premijer ligi govore da u timu nešto ne štima.

Samo deset bodova iz šest utakmica učinak je koji je razočarao sve navijače bordo tima, ali i čelnike kluba iz Titove 38b. Da li će ceh loših rezultata platiti šef struke Dženan Uščuplić ili će pak u Sarajevu sa istim stručnim štabom pokušati izaći iz krize trebalo bi se saznati početkom naredne sedmice.

“Razočaran sam, a kako i ne bih bio. Nismo zadovoljni rezultatima, mišljenja sam da imamo ekipu, koja je trebala na svom kontu imati mnogo više bodova”, za SportSport.ba govori predsjednik Upravnog odbora Sarajeva, Edis Kusturica.

“Međutim, ne mogu vam u ovom trenutku reći da li će doći do nekih promjena. Početkom naredne sedmice ćemo održati sastanak Upravnog odbora i vidjet ćemo šta je najbolje za klub u ovom trenutku”, dodao je Kusturica.

Scroll to Top