Partneri: Cijene ulaznica za članove FK Sarajevo su 3, 8 i 10 KM.

Karte

U četvrtak, 31. jula, Fudbalski klub Sarajevo igrati će prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za evropsku ligu protiv grčkog predstavnika, Atromitos FC. Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, počinje u 20.30h, a od danas ulaznice su puštene u prodaju.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ul. Maršala Tita 38/b I, po sljedećim cijenama:

Tribina SJEVER “VEDRAN PULJIĆ” – 3 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ISTOK – 8 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ZAPAD – 10 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ZAPAD Galerija – 20 KM za članove FK Sarajevo

U slobodnoj prodaji ulaznice za sve one koji još uvijek nisu članovi Kluba su izuzetno popularne i za ovu utakmicu iznose:

Tribina SJEVER “VEDRAN PULJIĆ” – 5 KM

Tribina ISTOK – 10 KM

Tribina ZAPAD – 15 KM

Tribina ZAPAD Galerija – 30 KM

*U sve navedene cijene ulaznica uračunat je PDV 17%.

Dame kao i djeca do 14 godina sa aktivnom BIJELOM članskom kartom za ovu utakmicu imat će besplatan ulaz – pozivamo vas da u odjelu za članstvo FK Sarajevo provjerite da li vam i dalje važi vaša BIJELA članska karta.

Ulaznice u slobodnoj prodaji se mogu kupiti online, putem portalawww.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine.

Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji) i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” na Koševu, koje se otvaraju u 18 sati, i bit će otvorene sve do 21:00.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem apeluje svim navijačima, da ulaznice isključivo kupuju kod ovlaštenih prodavača, te da ranije uđu na “Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase”, kako bi izbjegli gužve na ulazu. Kapije našeg najvećeg stadiona, se otvaraju u 18.30h.

Scroll to Top