NK Bosna Visoko potpisala ugovor sa četiri nova pojačanja za narednu sezonu

Danas su u prostorijama NK Bosna Visoko čelnici ovog kluba potpisali ugovore sa četvoricom igrača i to Fahrudinom Kovačem, Adisom Goralijom, Belminom Čehajićem i Almirom Čubarom.

Kovač je rođen u 23. 04. 1996. godine u Kaknju, gdje je i počeo svoju karijeru u FK Rudar Kakanj. Nakon toga nastupao je za FK Mladost DK, FK Radnik Hadžići, da bi prošlu sezonu nastupao za NK Metalleghe BSI Jajce sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu BiH. Igra na poziciji napadača.

Adis Goralija rođen je 15. 05. 1992. godine i igra na poziciji stopera. U NK Bosna dolazi iz FK Rudar Kakanj, a još je nastupao i za FK Mladost DK.

Belmin Čehajić rođen je 19. 02. 1993. godine u Kaknju i igra na poziciji polušpica. Karijeru je počeo u FK Rudar Kakanj, a još je igrao za NK Čelik Zenica, NK Jadran LP u Hrvatskoj i FK Mladost DK.
Almir Čubara rođen je 21. 11. 1997. godine. Fudbalsku karijeru je počeo u FC Olimpic Sarajevo, da bi nakon toga prešao u omladinski pogon FK Željezničar  gdje je prošlu sezonu u juniorskoj selekciji bio među najboljim igračima. Igra na poziciji stopera.

Iz NK Bosna najavljuju još jedno veliko pojačanje, a pomenuti transfer trebao bi se realizovati najkasnije do sutra.

Scroll to Top