NK Bosna Visoko organizuje žuto-ljubičasto veče

Upravni odbor nogometnog kluba Bosna Visoko obavještava javnost da su pokrenute aktivnosti na organizaciji žuto-ljubičaste donatorske večeri.

Žuto-ljubičasto veče, koje će biti organizovano u našem gradu krajem mjeseca jula, osmišljeno je kao promocija ostvarenih rezultata našeg sportskog kolektiva kako u infrastrukturnom, tako i u rezultatskom smislu ali i prilika da se zahvalimo našim dosadašnjim sponzorima.

Imajući u vidu da je minula sezona bila vrlo uspješna ali i zahtjevna u finansijskom smislu, planiramo pozvati sve dosadašnje sponzore, predstavnike pravnih subjekata i fizička lica kojima ćemo predstaviti naš plan za suradnju u narednoj sezoni, u namjeri da nastavimo trend napretka i razvoja našeg kluba.

Nadamo se velikkm odzivu naših privrednih subjekata ali i drugih zainteresovanih lica, podržite projekat #Budi Bosna, zajedničkim snagama možemo vratiti stari sjaj našem klubu, osvajaču kupa i superkupa Bosne i Hercegovine. Nemojmo nijemo posmatrati da se Premijer liga igra u sredinama kojima je Visoko u nekim sretnijim vremenima bilo administrativni centar, a da naša Bosna bude tek osrednji ligaš. Uz vašu pomoć možemo mnogo više. #BudiBosna

Termin donatorske večeri bit će objavljen naknadno.

Upravni odbor NK Bosna Visoko

Scroll to Top