NK “Bosna” uskoro počinje sa prodajom dvije vrste sezonskih ulaznica

NK Bosna Visoko obavještava svoje navijače i simpatizere da će uskoro biti puštena u prodaju sezonska karta za nastupe našeg kluba u Prvoj ligi FBiH za sezonu 2015/2016. Uprava kluba se odlučila za dvije vrste sezonskih karti:

  1. “BUDI BOSNA – FUN” po cijeni od 30 KM a koja važi za sve prvenstvene utakmice našeg kluba u sezoni 2015/2016.
  2. “BUDI BOSNA – VIP” koja važi za sve prvenstvene utakmice našeg kluba u sezoni 2015/2016 kao i sve VIP događaje u organizaciji kluba tokom sezone. VIP godišnja ulaznica predviđa smještaj na tapaciranim sjedištima u centralnom dijelu tribine koji će do početka prvenstva biti natkriven i zatvoren, ali i druge pogodnosti tokom utakmice.

Kupovina godišnje ulaznice je ekonomski isplativ potez uzevši u obzir da će cijena ulaznica za utakmice u ovoj sezoni biti u prosjeku 5 KM. Kupovinom godišnje ulaznice pomažete NK Bosna Visoko u finansijski i takmičarski vrlo zahtjevnoj sezoni. Prodajna mjesta na kojima će se uskoro prodavati BUDI BOSNA  sezonske ulaznice su Sport Caffe NK Bosna, Caffe Karo, Caffe Sound u kojem će se uskoro u prodaji naći i navijački rekviziti NK Bosna Visoko.

Budi Bosna!!

Scroll to Top