Nakon stadiona Luke, koorporacija BIOS izradila krov na stadionu Perica Pavlović


Kada su čelnici GOŠK-a iz Gabele krenuli u akciju uređenja stadiona koji nosi naziv “Perica Pavlović”, a sve kako bi u novoj sezoni Premijer lige BiH domaće utakmice igrali na ovom stadionu, mnogi su na to gledali sa podsmijehom.

 

Ipak, u Gabeli se nisu osvrtali na negativne komentare, nego su “zasukali” rukave i počeli sa poslom. Po cijele dane vrijedni radnici radili su na postavljanju display semafora, natkrivanju tribina, uređivanju svlačionicu koje doista izgledaju fantastično, a danas su okončani i najvažniji radovi.

Čelnici GOŠK-a na čelu sa Lujom Ilićem i Andrijom Jurkovićem dali su sve od sebe da ispune rigorozna pravila Komisije za prijem stadiona NS FBiH, a to je na kraju i ostvareno.

Stadion “Pero Pavlović” dobio je potpuno ljepši i drugačiji izgled, a kako izgleda danas pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

“NK GOŠK se zahvaljuje firmi Bios iz Visokog kao i radnicima firme, a posebno vlasniku Nerminu Kadriću Buci na uspješno obavljenom poslu postavljanja krova na djelu tribine”, kazao je Jurković za SportSport.ba.

GOŠK će u ponedjeljak u goste sarajevskom Željezničaru, a zatim u Gabelu stiže banjalučki Borac. Spektakl pred vjerovatnom punim tribinama i najveća nagrada ambicioznim čelnicima GOŠK-a koji su za veoma kratko vrijeme napravili pravo čudo.

Scroll to Top