Milomir Odović: Dio priprema odradit ćemo u Visokom

Šef stručnog štaba mladih fudbalera Slavije, Milomir Odović zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema i trudu koji ulažu igrači, prenosi SportDC.

Odović će uskoro kompletirati tim, a smatra da je još potrebno uigravanje linija tima. “Radimo već desetak dana u dvorani. Sve što sam planirao se i uradilo. Igrači su odlični. Rade odgovorno, marljivo i bit će apsolutno spremni za nastavak šampionata. Kako su u pitanju mladi igrači, mogu da povećavam intenzitet treninga iz dana u dan. Odlično podnose sve i već naredne sedmice ćemo početi sa odigravanjem i prijateljskih utakmica i radom na uigravanju linija tima”, kaže Odović.

Timu će se u ponedjeljak pridružiti Momir Zečević, Marko Milenković, Dušan Radosavljević i Goran Marković.

Da li će u ekipi biti Miloš Đorđević još uvijek nije poznato, a Odović smatra da on ne treba odgovarati na pitanja o tom igraču.

“Pitanje o Đorđeviću nije za mene. O njemu će se izjasniti klupsko rukovodstvo. Nesporno je da se radi o dobrom i kvalitetnom igraču. Sve drugo je izvan mog domena. Imam još nekih zahtjeva što se tiče igrača, ali ćemo sve to raditi kada vidimo na koga ćemo moći računati”, kaže Odović.

Od kluba je tražio da mu obezbjede rad na terenu sa vještačkom podlogom tako da će jedan dio priprema obaviti u Visokom.

Scroll to Top