Partneri: Predstavljen Meho Kodro, FK Sarajevo dobio novog zlatnog sponzora

meho kodro sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo takmičarsku sezonu 2014/15 nastavlja uz novog zlatnog sponzora. Naime, Hotel Holiday Sarajevo i aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji. Tako će, pored generalnog spozora Fudbalskog kluba Sarajevo, “Visit Malaysia”, i grb Hotela Holiday Sarajevo naći svoje mjesto na bordo-bijelom dresu, prenosi Patria.

Tim povodom, u press salonu Hotela Holiday Sarajevo, održana je press konferencija, na kojoj je upriličeno potpisavanje ugovora. U narednih godinu dana, Hotela Holiday Sarajevo svoje vrhunske uslove i usluge na raspolaganje će staviti za potrebe prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a naši igrači, već nakon prvih boravaka, izuzetno su zadovolni ponudom koju pruža naš novi, zlatni sponzor.

Pored potpisivanja ugovora između Hotela Holiday Sarajevo i Fudbalskog kluba Sarajevo, tema današnje press konferencije, bilo je i zvanično predstavljanje novog Šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, proslavljenog bosanskohercegovačkog fudbalera, bivšeg selektora i “A” reprezentativca, Mehe Kodre.

Četrdesetsedmogodišnji Mostarac, poslije višegodinšnjeg rada u Španiji, odlučio se vratiti u Bosnu i Hercegovinu, te je preuzeo kormilo bordo kluba.

–       Kontakt sa Fudbalskim klubom Sarajevo postoji već nekih godinu dana i procijenio sam, da je sada pravi trenutak da dođem. Pratio sam Sarajevo u prošlom periodu i vjerujem u ekipu i u svoje sposobnosti kazao je Meho Kodro, koji će u naredne dvije i pol godine biti Šef stručnog štaba bordo kluba.

Svoj debi na klupi Sarajeva, Kodro će imati u srijedu, 1. oktobra tekuće godine, kada Sarajevo dočekuje Nogometni klub Travnik u sklopu 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Scroll to Top