INTERVJU: Goralija Harun junak Bosne protiv Famosa

Nasa ekipa je u proslom kolu upisala jako vaznu pobjedu, a junak te utakmice bio je nas mladi igrac Goralija Harun.
Danas je za nas portal Goralija govorio o utiscima iz Hrasnice, atmosferi i planovima za nove izazove.

Zadovoljan sam utakmicom u Hrasnici, znali smo od početka utakmice šta želimo i to smo i ostvarili. U prvom poluvremenu stvarali smo šanse pred golom ekipe Famosa, ali bez prave završnice, da bi u drugom poluvremenu trener Kapo napravio neke promjene i drago mi je da sam ja odlučio utakmicu u Hrasnici.

Atmosfera u ekipi je odlična ,dobro treniramo i spremni smo za nove pobjede, te smo svjesni važnosti preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dijela prvenstva.
U subotu imamo novu utakmicu, siguran sam nimalo laganu protiv kvalitetne ekipe Borca prošlogodišnjeg prvaka Druge lige Centar u Visokom pred našom publikom i očekujemo novu pobjedu i nova 3 boda.

Sto se tiče narednih utakmica, protiv Celika i Batona, ne bih mnogo da govorim, glavni cilj nam je trenutno Borac i ka tome smo se usmjerili odmah nakon pobjede u Hrasnici.

Ovim putem bih pozvao nase navijace da u subotu od 13.30 sati budu nas dvanaesti igrac i pomognu nam da ostvarimo jos jednu vaznu pobjedu, te bih za kraj dodao, BIT CE BOSNA OPET SAMPION!

 

PRESS NK BOSNA

Scroll to Top