Informacije o ulaznicama: Fudbalski spektakl na Koševu, SARAJEVO – GALATASARAY

Turski gigant, aktuelni šampion i osvajač Kupa Turske, učesnik UEFA Lige Prvaka – GALATASARAY SK – dolazi na Olimpijski stadion “Asim Ferhatović Hase” , gdje će 14.11.2015. godine odigrati prijateljsku utakmicu sa Fudbalskim klubom Sarajevo pod pokroviteljstvom kompanije Turkish Airlines. Utakmica počinje u 18.30 sati.

Prodaja ulaznica je počela, a je iste moguće kupit putem sistema Kupikartu.ba online, po sljedećim cijenama:

  • Tribina VIP Zapad Galerija – 30KM,
  • Tribina ZAPAD – 20 KM,
  • Tribina Istok – 15 KM,
  • Tribina Sjever Vedran Puljić – 6 KM.

Ulaznice su dostupne i na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, a listu prodajnih mjesta možete vijedjsti na: http://www.kupikartu.ba/page/listaagencija.

U slobodnoj prodaji ulaznice će se naći od utorka 10. novembra tekuće godine i to u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan).  Ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, ispred Gradske tržnice, te na platou KSC Skenderija. Na dan utakmice, svi navijači moći će ulaznice kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, koja će biti otvorena tri sata uoči prvog sudijskog zvižduka.

Na samim prodajnim mjestima navijači i simpatizeri našeg Kluba, moći će kupiti i nekoliko proizvoda iz ponude BORDO FAN SHOP-a, koji su isključivo napravljeni uoči utakmice sa Galatasarayom, a koji su dostupni u limitiranoj seriji, te predstavljaju unikatne uspomene na predstojaći fudbalski spektakl na Koševu.

*Specijalni dresovi, majice, mirisi za auto, te zastavice se nalaze u ponudi uoči utakmice između FK Sarajevo i Galatasaray SK.

Vrijedi istaći da je za nadolazeći duel između Sarajeva i Galatasaraya u prodaju pušteno 22.000 ulaznica, a navijači slavnog turskog Kluba utakmicu će gledati sa tribine “Zapad” koševskog stadiona, koristeći ulaze A1, A2 i A3.

Članovi Fudblaskog kluba Sarajevo uživaju popust u cijenama ulaznica, a za vlasnike BORDO i BIJELIH članskih kartica, cijene su sljedeće:

  • Tribina VIP Zapad Galerija – 25 KM,
  • Tribina Zapad – 15 KM,
  • Tribina Istok – 10 KM,
  • Tribina Sjever “Vedran Puljić” – 6 KM.

Ulaznice za članove bit će dostupne u Odjelu za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, u prostorijama Bordo kluba od utorka, 10. novembra tekuče godine. FK Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba, koji još uvijek nisu postali članovi Kluba da to promijene, te da se pridruže velikoj Bordo porodici. Isplati se biti član! Sve informacije o članstvu dostupne su na: http://www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo.

Dolaskom slavnog Galatasaraya na Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase” klub zvanično počinje sa obilježavanjem velikog jubileja, 70. godina postojanja FK Sarajevo, te pozivamo sve navijače, simpatizere i sportske zaljubljenike da 14. novembra budu dio velikog fudbalskog spektakla na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo -.- Galatasaray SK.

 

Scroll to Top