Stadion & Fan Shop

“BUDI BOSNA”

U prostorijama NK Bosna Visoko, na gradskom stadionu Luke, u suradnji sa firmom Hasky Sport, uskoro počinje sa radom oficijelni fan shop NK Bosna Visoko u kojem će se prodavati oficijelni dresovi, trenerke, dukserice, šalovi i drugi rekviziti našeg kluba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored brendirane opreme našeg kluba koja će se uskoro naći u prodaji, u prostorijama NK Bosna možete kupiti i člansku kartu, kojom ostvarujete besplatan ulaz na sve utakmice našeg kluba u toku takmičarske sezone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IZNAJMLJIVANJE STADIONA

U sklopu Gradskog stadiona Luke nalaze se dva sportska terena u punim takmičarskim dimenzijama, od kojih je jedan sa prirodnom travom a drugi sa vrhunskom umjetnom travom što je idealno za treninge, utakmice ili termine za rekreativce. Obzirom da je teren sa umjetnom travom opremljen reflektorima, moguće je zakazati i večernje termine za Vaše aktivnosti.

 

 

 

 

 

Jedna od najvećih prednosti ovog terena je specijalni amortizirajući sloj  ispod trave čija je svrha zaštita zglobova koljena, kukova i kralježnice i koji daje ugođaj igranja na prirodnom travnatom terenu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite zakazati Vaš termin, javite se na mail: info@nkbosna.ba ili na broj: +387603453129, Benks Ademović generalni sekretar kluba.

 

Facebook stranica

Scroll to Top