Emin Efendira, član UO NK”Bosna”: Pobjeda protiv NK Zvijezda Gradačac je velika za Bosnu

NKB Press: Da li ste očekivali pobjedu protiv NK Zvijezda Gradačac?

Emin:Utakmica protiv NK Zvijezda je pokazala da naši igrači i strućni štab su odigrali odličnu utakmicu koja je iskreno iznenadila kako nas Upravu kluba tako i sve navijaće našeg kluba. Realno NK Zvijezda ima tri puta veći buđet od našeg kluba, i ovo je velika pobjeda za naš tim.

NKB Press: U sljedećem kolu dolazi ekipa HNK Branitelj šta očekujete od te utakmice?

Emin: Sigurno da će biti teška utakmica jer HNK Branitelj je već jednom nogom u drugoj ligi i dolaze sasvim rasterečeno u Visoko, ali mislim da su momci svjesni važnosti utakmice i da tri boda ne bi trebala dolaziti u pitanje.

NKB Press: Da li je teško Upravi kluba pratiti sve klupske troškove?

Emin: Iskren da budem jeste teško pratiti. Nama kao Upravi nije teško pratiti tekuće troškove nego su problem tužbe koje nas usporavaju iz 97/98 godine ali evo nadamo se da ćemo i to ubrzo završiti. Svakako da moram istaći da smo do sad otplatili oko 200.000KM što nije mala stvar na današnjem vremenu. Ipak u Visokom ima dosta privrednih subjekata pretežno domaćih firmi koje nas prate i ovim putem im se zahvaljujem, ali ističem da ima još mnogo kompanija koje nam nisu pomogle što očekujemo u narednom periodu.

NKB Press: Poruka za kraj?

Emin: Hvala svima na dosadašnjoj podršci i nadamo se da će ona biti na još većem nivou u budućnosti. Naravno ujedno pozivam sve navijaće da dođu u subotu u 16:30 sati i podrže igrače do pobjede koja bi nam mnogo značila.

Emin Efendira je vlasnik kompanije MEGA TRANS d.o.o Visoko

 

 

Kompanija MEGA TRANS d.o.o Visoko je osnovana 2000 godine. Osnovna djelatnost kompanije je pružanje logističkih usluga uključujući transport/prevoz, skladištenje, distribucija, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova. Posjedujemo vlastiti skladišni prostor kapaciteta 1000 m2 te smo u mogućnosti vršiti usluge skladištenja. Naš rad karakterišu tačnost, pouzdanost, odgovornost, fleksibilnost, kvalitet i brzina. Imamo mlad i dinamičan tim uposlenika koji su uvijek spremni da udovolje zahtjevima klijenata. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Naš osnovni cilj je zadovoljstvo naših klijenata i naša najbolja preporuka su naši klijenti.

Scroll to Top