Dvije jake provjere u narednoj sedmici

Nakon 6 dana žestokog drila i jake provjere protiv premijerligaša iz susjednog Doboja, danas je šef Ištuk igračima dao slobodan dan i priliku da se osvježe pred početak zahtjevne sedmice.

Pored nastavka još jačeg trenažnog procesa u narednoj sedmici gledat ćemo i dvije izuzetno jake kontrolne utakmice.

Prva je u planu već u srijedu 05.07.2017 godine u 18:00 na Bjelašnici gdje će karioke odmjeriti snage sa pretendentnom za prvo mjesto ekipom Olimpika, popularnim vukovima.

Samo tri dana nakon toga, 08.07.2017 godine u 18:00 na Gradski stadion Luke stiže mostarski div Velež koji takodjer brusi formu i najavljuje ulazak u premijer ligu kao i naša ekipa.

Našu ekipu su u protekloj sedmici pojačala provjerena nogometna imena kao što su Adnan Hrelja, Alidin Dino Hajdarović, Nihad Mujić, Dino Dizdarević ali i “neki novi klinci” koji će dobiti priliku u seniorskoj konkurenciji Sejdić, Pandžić i Šero te Kenan Šarić, omladinac koji je u naše redove došao iz Famosa.

Nekoliko igrača je također boravilo na probi u prethodnoj sedmici ali nisu zadovoljili ukuse struke i potrebe naše ekipe te se njima zahvalilo na dolasku i poželilo im se mnogo sreče. Kako naša ekipa još uvjek traga za nekim pozicijama, nije isključeno da ćemo u narednoj sedmici možda imati i nove dolaske u naše redove.

 

NKB Press

Scroll to Top