Bosna Visoko pregazila Mladost Doboj-Kakanj na otvaranju turnira “Visočko ljeto” 2017” i izborila finale, Željezničar i Olimpic odlučuju o drugom finalisti!

Danas je u Visokom počeo veoma kvalitetan nogometni turnir na kojem pored domaćina i organizatora Bosne, igraju još sarajevski timovi Željezničar i Olimpic, te Mladost Doboj-Kakanj.

Turnir su danas sa početkom u 15 sati i 30 minuta otvorili domaćin Bosna i Mladost Doboj-Kakanj, a klub iz Visokog više nego zasluženo upisao je visoku pobjedu rezultatom 5:0.

Strijelci za Bosnu bile su prinove u klubu, Nihad Mujić, koji je pogađao dva puta, te Dino Dizdarević, a u strijelce su se još upisali i Hajdarović, odnosno, Šero.

Vrijedi istaći i podatak da je ekipa Mladosti u Visoko došla u kombinovanom sastavu pošto je u vikendu iza nas startala Premijer liga, i samim tim, ekipa iz Doboj-Kaknja nije mogla nastupiti u najjačem sastavu.

U drugom susretu današnjeg dana snage će odmjeriti sarajevski timovi Željezničar i Olimpic, a pobjednik ovog meča igraće u sutrašnjem finalu protiv ekipe Bosne.

Scroll to Top