Bosna slavila protiv Natrona u Maglaju, Mitrevski i Kostić zabilježili nastupe.

U proteklim danima, fudbaleri koji se nalaze na posudbama u drugim klubovima, odigrali su zapažene uloge na utakmicama svojih timova.

Nogometni klub Bosna Visoko, za razliku od posljednjeg kola, ovog vikenda slavio je sigurnu pobjedu na gostovanju kod Natrona iz Maglaja rezultatom 2:0. Ključan detalj utakmice dogodio se u 81. minuti, kada je Adin Čiva postigao gol za konačan rezultat, te slavlje izabranika Emira Karahmeta. Osim Čive, nastup su još zabilježili Muharemović, Čomaga, Čulov i Alem Plakalo.

Makedonski defanzivac, Risto Mitrevski, proveo je svih devedeset minuta na terenu u pobjedi njegovog Donjeg Srema protiv OFK Beograd. Utakmica je završena rezultatom 4:0, a Mitrevski je ostavio dobar dojam.

I ovog vikenda, veznjak Miroljub Kostić odigrao je čitavu utakmicu za Novi Pazar, međutim, za razliku od prethodnih utakmica, Pazarci su ovog vikenda izgubili na domaćem terenu, i to od Vojvodine, rezultatom 1:0.

Defanzivac Andria Petrović nije bio u sastavu Viteza na utakmici protiv Željezničara, a Adnan Hrelja je odigrao svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi Mladosti iz Doboj Kaknja u Konjicu. Mladost, koja korača ka BH Telecom Premijer ligi BiH, savladala je protivnika minimalnim rezultatom 1:0.

Mladi golman, Marko Ivkić, sa klupe je posmatrao novu pobjedu Bratstva iz Gračanice. Žuto-plavi su slavili u Mostaru kod Branitelja rezultatom 2:1.

 

http://www.fcsarajevo.ba

Scroll to Top