Član UO Nermin Kadrić: Očekujem pobjedu protiv Veleža

Na današnjoj press konferenciji NK Bosna Visoko, pred kraj takmičenja u Prvoj lige FBiH, u ime uprave kluba govorio je Nermin Kadrić – Buco, član uprave kluba i jedan od najvećih sponzora ovog kluba, koji je kazao nešto više o predstojećoj utakmici protiv Veleža i planovima kluba u budućnosti.

“Bosna je ušla u ovu sezonu znatno ojačana, igrački i finansijski, na što smo posebno ponosni, te smatram da ćemo do kraja sezone biti medju prve tri plasirane ekipe a velike su šanse da završimo na prvom mjestu i nećemo bježati od toga svakako.

Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Veleža smatramo da ekipa Veleža se trenutno nalazi u usponu forme i to svakako treba da naše igraće upozori da u sutrašnjoj utakmici daju maksimum kako bi se vratili neporaženi iz Mostara, ja iskreno očekujem pobjedu protiv Veleža.

Što se tiče planova za naredni period svakako je održavanje skupštine kluba i reorganizacija unutar Uprave našeg kluba. Moramo također nastaviti pozitivan trend što se tiče ulaganja u infrastrukturu na samom stadionu, jer ako Bosna kojim slučajem izbori Premijer Ligu moramo graditi novu tribinu sa 1000 sjedećih mjesta, to su jednostavno propisi NSBiH koje moramo poštovati.

U ovom trenutku imamo  pregovore prvenstveno sa općinskom administracijom i naćelnicom Amrom Babić koja nam je na raspolaganju 24 sata i bez čije pomoći svakako nebi ostvarili dosadašnje rezultate.

Ono što treba jeste svakako da se uključi više privrednih subjekata u rad kluba kako bi naš klub bio još bolji u svim segmentima rada i čemu se ja iskreno nadam da će se desiti u narednom periodu.

Na kraju bi pozvao sve naše navijače koji dođu sutra u Mostar da fer i sportski podrže kako naše fudbalere tako i ekipu Veleža.

Budi Bosna

Scroll to Top